Θα υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο- Ποιον θα αφήσει στη θέση του

Ο Ρώσος Πρόεδρος φέρεται να προτείνει τον σκληροπυρηνικό αρχηγό του Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην αρχηγό της FSB, Νικολάι Πατρούσεφ, για να αναλάβει τον έλεγχο της εισβολής, όσο αυτός θα αναρρώνει.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νικολάι Πατρούσεφ, θεωρείται βασικός “αρχιτέκτονας” της πολεμικής στρατηγικής στην Ουκρανία ενώ ήταν και ο άνθρωπος που έπεισε τον Πούτιν ότι το Κίεβο είναι γεμάτο νεοναζί.

Οι έκτακτοι ισχυρισμοί εμφανίστηκαν στο δημοφιλές κανάλι Telegram General SVR, το οποίο λέει ότι η πηγή του είναι μια καλά τοποθετημένη προσωπικότητα στο Κρεμλίνο.

Ο στρατηγός SVR ανέφερε ότι ο Πούτιν έχει καρκίνο στην κοιλιά και Πάρκινσον πριν από 18 μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρώσος Πρόεδρος έχει καθυστερήσει τη χειρουργική επέμβαση, η οποία τώρα δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης της Ρωσίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Κόκκινη Πλατεία στις 9 Μαΐου.

Η είδηση ​​έρχεται εν μέσω εικασιών ότι ο Πούτιν θα ξεκινήσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο σε όλη την Ουκρανία και θα διατάξει μαζική κινητοποίηση ανδρών στρατιωτικής ηλικίας, ένας σημαντικός πολιτικός κίνδυνος.

Πάντως όπως αναφέρεται στη Daily Mail, «Φαίνεται ότι δεν επρόκειτο για επείγουσα επέμβαση, ωστόσω δεν μπορεί να καθυστερήσει άλλο».

 

Διαβάστε περισσότερα
Next Post