«Πιθανή και άλλη σύλληψη πριν το Πάσχα» (βίντεο) Ειδησεις

Όσον αφορά την έρευνα για τα άλλα δύο παιδιά και την έρευνα για την Μαλένα και την Ίριδα, αναφέρει: «Είναι αυτονόητο ότι μπορούμε να δούμε και άλλες συλλήψεις. Ας το πούμε ωμά. Η ελληνική αστυνομία και το ανθρωποκτονιών, ερευνά τέσσερις δολοφονίες.

Τέσσερις εν δυνάμει ανθρωποκτονίες. Εαν βρεθεί ότι είναι ανθρωποκτονία το κάθε τι από αυτά, θα πάει στη δικαιοσύνη σαν δολοφονία. Η μία, βρέθηκε, πήγε. Τώρα έχουμε ενταλθεί για τη σπιτονοικοκυρά και τα άλλα δύο παιδάκια. Ψάχνουμε εάν δολοφονήθηκαν και ποιοι είναι οι δολοφόνοι.»

Στη συνέχεια ο κ. Μπαλάσκας απαντά πως «είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουμε και άλλη σύλληψη πριν το Πάσχα, εάν στοιχειοθετούν αυτά που ψάχνουμε με τεχνικούς όρους, με τεχνικά μέσα και με τις αντιπαραβολές τις οποίες κάνουμε.»

Επιπλέον, τόνισε πως οι περιπτώσεις που η αστυνομία έχει στείλει μία υπόθεση στη δικαιοσύνη και έχει “πέσει έξω” είναι το 0,1%.

Τέλος, επισημαίνει πως αν αποδειχθεί ότι «θα μπορούσαμε να σώσουμε έστω ένα από τα παιδιά, θα είναι οδυνηρό, για πάρα πολύ κόσμο, ιδιαίτερα για εκείνους που είναι υπαίτιοι της ολιγορίας εάν αποδειχθεί.»

Διαβάστε περισσότερα
Next Post