Οι «ύποπτες» κλήσεις πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας Ειδησεις

Διεξοδικά εξετάζονται από τις Αρχές, τα κινητά που είχε στην κατοχή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, για τυχόν για τυχόν πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον τρόπο που βρέθηκε η κεταμίνη και χορηγήθηκε στη μικρή Τζωρτζίνα, από την οποία επήλθε ο θάνατός της.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών, οι κλήσεις κατά την επίμαχη ημέρα ίσως «ξεκλειδώσουν» το μυστικό που θα «δέσει» την υπόθεση και θα δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Super Κατερίνα», κάποια από αυτά τα κινητά ήταν παλιά και κάποια νεότερα, ενώ σε ένα από αυτό, εκείνο που χρησιμοποιούσε τελευταία η κατηγορούμενη μητέρα, βρέθηκαν κάποιες κλήσεις μία ημέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και δύο ώρες μετά από αυτόν.

«Έχει δεχθεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και έκανε η ίδια, δύο κλήσεις μετά τον θάνατο της μικρής, σε τηλέφωνα τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο τηλέφωνο οικογενειακού περιβάλλοντος ή ευρύτερου περιβάλλοντος που να είναι στη γνώση των αρχών».


 

Διαβάστε περισσότερα
Next Post