Γεωργία Μπίκα: Ολοκληρώθηκαν οι ανακρίσεις για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, τι συνέβη με το αίτημα εξέτασης DNA τρίχας


Ο φάκελος βρίσκεται ήδη στην Εισαγγελία ενώ στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει η πρόταση του εισαγγελέα προς το Δικαστικό Συμβούλιο.

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε προ ημερών ο ιατροδικαστής, Νίκος Ράικος, που προχώρησε σε συμπληρωματική κατάθεση με αφορμή το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της πλευράς της 24χρονης, Δημήτρη Γαλεντέρη. Έτσι έκλεισε ο κύκλος των καταθέσεων για την υπόθεση που απασχόλησε το πανελλήνιο στις αρχές του έτους.

Σημειώνεται ότι αν και ο δικηγόρος της 24χρονης είχε δηλώσει πως θα ζητηθεί εξέταση DNA τρίχας από τα μαλλιά της, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το αίτημα αυτό δεν υποβλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη είχε καταγγείλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού αφού ναρκώθηκε. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες εστάλησαν στην Ελβετία ήταν, σύμφωνα με το πόρισμα, αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες ενώ η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση σε έναν 27χρονο που έχει αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Διαβάστε περισσότερα
Next Post