Επιμένει στην άποψή του ο Τσούρος για Καναράκη: «Εγω δεν έχω τον Xριστό με ντεκολτέ στο μυαλό μου» (βίντεο)

Με ιδιαίτερα σκληρά λόγια μίλησαν για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής «Mega Καλημέρα», με τον Κώστα Τσουρό να κάνει λόγο για «Ιησού με ντεκολτέ¬.

«Αυτή η φωτογράφιση που λέμε πως είναι και πρωτοποριακή, μόνο εμένα μού χτύπησε άσχημα; Μού χτυπάει πολύ άσχημα να βλέπω τον Παντελή Καναράκη να είναι με το ακάνθινο στεφάνι σαν τον Ιησού…

Τον Ιησού με ντεκολτέ μέχρι εδώ δεν τον έχω έτσι στο μυαλό μου. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν τα αγγίζουμε και η θρησκεία είναι ένα από αυτά», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Από την άλλη, ο Θανάσης Πάτρας πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι το κάνει για να κοροϊδέψει. Αισθητικά, κρίνοντάς το, ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος δόλος ή κάποιο κίνητρο. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ τον λόγο».

«Δεν κρίνω ποτέ ανθρώπους, κρίνω είτε τις πράξεις είτε τα λόγια τους»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»  ο δημοσιοηγράφος Κώστας Τσουρός σήμερα μίλησε για τις κριτικές που έχει ασκήσει κατά καιρούς σε διάφορα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Παράλληλα απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Παντελή Καναράκη.

«Καλώς ή κακώς η δουλειά μας είναι αυτή, να σχολιάζουμε και να κρίνουμε λεγόμενα και πράξεις. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω βασικά και μου δίνεται τώρα η ευκαιρία είναι ότι δεν κρίνω ποτέ ανθρώπους, εγώ κρίνω είτε τις πράξεις είτε τα λεγόμενα τη δεδομένη στιγμή. Δεν σημαίνει ότι όταν σχολιάζω αρνητικά μια δήλωση, σχολιάζω αρνητικά και τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι μου ταιριάζει να κοροϊδεύω τους τηλεθεατές, μη λέγοντας αυτό που νιώθω και πιστεύω, να τα βρίσκουμε όλα καλά. Ξέρετε πόσο στον χώρο μας γλύφουν ο ένας τον άλλον, αυτό για εμένα είναι έξω από τη λογική μου. Είμαι δημοσιογράφος και θα πω την άποψή μου, χωρίς να προσβάλλω βέβαια» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Δεν με πήρε τηλέφωνο ο Παντελής Καναράκης. Γιατί να με πάρει;»

Λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης, ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για τα πρόσφατα σχόλια που έκανε για τον Παντελή Καναράκη, με αφορμή την φωτογράφιση που έκανε ως άλλος Ιησούς Χριστός.

Ο Κώστας Τσουρός εξήγησε: «Δεν με πήρε τηλέφωνο ο Παντελής Καναράκης. Γιατί να με πάρει; Αυτό είναι στο συγκεκριμένο πλαίσιο που είπα πριν. Δεν κρίνω τον Παντελή, κρίνω τη συγκεκριμένη φωτογράφιση που έκανε ο Παντελής. Εγώ θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αγγίζουμε, η θρησκεία είναι ένα από αυτά. Αυτό που βλέπω, ο Ιησούς με ντεκολτέ και σκουλαρίκια εμένα δεν μου κάνει και αυτό είπα. Πολύ απλά. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε. Αυτή είναι η άποψή μου».

 

Διαβάστε περισσότερα
Next Post