loading...

Γιάvvης Σtάvkoγλou: Mιλάει πρώtη φoρά για tα παιδιά tou! – “Av έρθouv σε επαφή με to επιkivδuvo kαι to διαφoρεtιkό vα…”

Uncategorized

Αφοπλιστικός και ειλικρινής ο ηθοποιός!
Ο ατίθασος, σαγηνευτικός ζεν πρεμιέ του ελληνικού θεάτρου διανύει μια επιτυχημένη σεζόν ως Γιούγκερμαν.Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μίλησε για τον πιο ωραίο ρόλο της ζωής του. Αυτόν, του… μπαμπά!

“Είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με το ένστικτο, αυθόρμητα. Που βάζω το κεφάλι μου στο στόμα του λύκου, όπως αυτός, ξέροντας πως μπορεί και να τον δαγκώσει, αλλά το κάνει σαν να έχει άγνοια κινδύνου. Έχω κι εγώ τέτοια χαρακτηριστικά και νομίζω πως με έχουν βοηθήσει και πάρα πολύ στη δουλειά μου, κάνοντας με να ρισκάρω είτε στις πρόβες είτε μερικές φορές ως άνθρωπος. Μεγαλώνοντας, ωστόσο, αρχίζω να βλέπω ότι βάζω κι εγώ ένα δίχτυ ασφαλείας που δεν έβαζα όταν ήμουν μικρότερος.¨” είπε ο Γιάννης Στάνκογλου στην Αφροδίτη Γραμμέλη στο περιοδικό Gala.

Το δίχτυ ασφαλείας το βάζει από μόνος του ή υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προκειμένου να τον προστατεύσουν το βάζουν εκείνοι για αυτόν; “Στην επαγγελματική μου πορεία πιστεύω πως υπάρχουν σκηνοθέτες και συνεργάτες που ίσως και να το έκαναν κάποιες φορές. Στην προσωπική μου ζωή αυτό άρχισε να συμβαίνει από τη στιγμή που ήρθαν στη ζωή μου τα παιδιά μου. Η πατρότητα με έκανε να βάζω δίχτυ ασφαλείας αλλά και να σκέφτομαι δυο φορές για το τι κάνω, πως το κάνω και αν θα φάω τα μούτρα μου” απάντησε ο ηθοποιός.

Βάζει δίχτυ ασφαλείας ο Γιάννης Στάνκογλου στα παιδιά του; “Προσπαθώ να βάζω αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Δεν θέλω να τα πνίξω, να τα παγιδεύσω. Θέλω απλά να τους περάσω το μήνυμα ότι μπορούν να είναι ελεύθερα, να ρισκάρουν, να δοκιμάζουν πράγματα αλλά με λίγη σκέψη. Ή αν έρθουν σε επαφή με το επικίνδυνο και το διαφορετικό να το συνειδητοποιήσουν και να το σκεφτούν και την επόμενη φορά να είναι πιο έτοιμοι για κάτι τέτοιο” τόνισε ο γοητευτικός ζεν πρεμιέ.
youweekly

loading...