«Όσo για kάtι μιkρόψuxouς παvελiσtες…vα πρoσέξouv vα μη δαγkώσouv tη γλώσσα touς γιαti θα δηληtηριασtoύv»!

Uncategorized

Ποιος έκανε αυτή την δήλωση;
Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν πρόσφατα η συνέντευξη του Δημήτρη Αργυρόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου σε γνωστό περιοδικό.

[ads1]

Το πρώην ζευγάρι μίλησε για το γάμο του και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του.

Η συνέντευξη αυτή συζητήθηκε πολύ στις πρωινές εκπομπές με κάποιους να μην κάνουν ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Μάλιστα κάποιοι μίλησαν και για τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο -ο οποίος πήρε την συνέντευξη- λέγοντας πως βρήκαν περιττή την παρουσία του.

Ο δημοσιογράφος με ένα post στο Instagram απάντησε στου πανελίστες αυτούς γράφοντας μεταξύ άλλων

«Ευχαριστώ από καρδιάς τη @mariabacodimou και τον @dimitrisargyropoulos για την υπέροχη συνέντευξη που κάναμε ! Ευχαριστώ ιδιαίτερα την @elenimenegakiπου τη χαρακτήρισε “συλλεκτική” αλλά και όλους τουςσυναδέλφους @elenitsolaki @christosvarthalitis@melitajenny @stamatina_tsimtsili_f_c@ariskavatzikis @katken85@katerinakaravatou @krateroskatsoulis@stefkonstantinidis @marilourepapi@giorgos_krikorian @geo__georgiou@yupiiigr @fthis.gr @marymary.gr@peoplegreece @thetoc για τα υπέροχα λόγια τους για τη δουλειά μου! Όσο για κάτι μικροψυχους πανελιστες που είπαν ότι ο δημοσιογράφος ήταν περιττός σε αυτή τη συνέντευξη τους συμβουλεύω εκεί που θα τρώνε το πρωινό τους να προσέξουν να μη δαγκώσουν τη γλώσσα τους γιατί θα δηλητηριαστουν. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι ίδιοι… Κάποιοι καταφέρνουν περισσότερα όταν αντί να λένε κακίες κάνουν τη δουλειά τους με αγάπη γιατί οι συνεντευξιαζομενοι το καταλαβαίνουν και τους εμπιστεύονται! Υ.Γ.Το καλό θα νικήσει…»
youweekly

[ads2]

Διαβάστε περισσότερα