Δυσάρεστα νέα για την Meghan Markle: Ο απίστευτος λόγος που δεν θα έχει τον πατέρα της στο γάμο!

Uncategorized

Απίστευτη εξέλιξη στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle λίγα εικοσιτετράωρα πριν την γαμήλια τελετή.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού και μετά το σκάνδαλο με τις φωτογραφίες που έδωσε ο ίδιος ο πατέρας της μέλλουσας δούκισσας, Thomas Markle, ήρθε και η ανατροπή.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Kensigton, παρά τον αρχικό σχεδιασμό, ο κύριος Markle ίσως να είναι αναγκασμένος να μην δώσει το παρόν στον πριγκιπικό γάμο της κόρης του.

Τι συνέβη όμως; Όχι, δεν πήρε πίσω την έγκρισή της στην παρουσία του πατέρα της Meghan η βασίλισσα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Thomas Markle υπέστη καρδιακή προσβολή στις 8 Μαΐου, γεγονός που ίσως δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει μέχρι την βρετανική πρωτεύουσα.

«Πρόκειται για μια βαθιά προσωπική στιγμή για τον κύριο Μarkle, λίγες ημέρες πριν το γάμο. Η Meghan και ο πρίγκιπας Harry σας ζητούν να κατανοήσετε και να σεβαστείτε τον κύριο Markle τη δύσκολη αυτή στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας της Meghan Thomas Markle, έφτασε μόνος του στο νοσοκομείο και βγήκε αρκετά γρήγορα αλλά πρόθεσή του είναι να συνοδεύσει την κόρη του στο γάμο της 19ης Μαΐου.

Η κακή υγεία του Markle είναι αρκετή για να μην δώσει το παρόν στον πριγκιπικό γάμο, κάτι που θα χρειαστεί να περιμένουμε να δούμε μέχρι και το Σάββατο. Πάντως, το σκάνδαλο με τις υποτιθέμενες παπαρατσικές φωτογραφίες, τις οποίες είχε στήσει ο ίδιος ο πατέρας της Meghan σίγουρα θα παίξουν ρόλο στην απουσία του από το γάμο.

Η αρχική ανακοίνωση του Παλατιού ανέφερε πριν από μερικές ημέρες πως και οι δύο γονείς της Markle θα δώσουν το παρόν στον γάμο της και θα έχουν σπουδαίο ρόλο σε αυτόν. Η ανακοίνωση εκείνη είχε έρθει μετά την επιστολή του ετεροθαλή αδερφού της Meghan στον πρίγκιπα Harry, που τον καλούσε έστω και την τελευταία στιγμή να μην παντρευτεί τη Meghan.

queen

Διαβάστε περισσότερα