Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε διαρρήκτη στα πράσα με τα χρυσαφικά στο χέρι

Uncategorized

Γνώριμος των αρχών ο «εισβολέας»
Σε πολυκατοικία στην οποία μένει κι ένας αστυνομικός επέλεξε να μπει να κλέψει ένας διαρρήκτης στη
[ads1]

Σε πολυκατοικία στην οποία μένει κι ένας αστυνομικός επέλεξε να μπει να κλέψει ένας διαρρήκτης στη thessaloniki”>Θεσσαλονίκη. Η ατυχία του ήταν διπλή καθώς ο αστυνομικός, αν και εκτός υπηρεσίας, τον έπιασε στα πράσα, την ώρα που έβγαινε από διαμέρισμα κρατώντας στα χέρια του χρυσαφικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αστυνομικός, που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή του στην πολυκατοικία όπου διαμένει, στην περιοχή της Τούμπας, αντιλήφθηκε να βγαίνει από διαμέρισμα άγνωστος μεσήλικας άντρας, ο οποίος είχε στα χέρια του χρυσαφικά.

Ακολούθησε καταδίωξη και ο δράστης ακινητοποιήθηκε, για να συλληφθεί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, οι οποίοι προσέτρεξαν στο σημείο, όπως περιγράφει το ΑΜΠΕ.

Στην κατοχή του 47χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατσαβίδι, λάμα, κλειδί, μεταλλικά ομοιώματα κλειδιών, διαρρηκτικά εργαλεία και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 47χρονος με δύο ακόμη συνεργούς του, που αναζητούνται, είχαν diarriksi”>διαρρήξει και δεύτερο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία.

Σημειώνεται ότι, κατά το παρελθόν, ο συλληφθείς είχε απασχολήσει τις Αρχές για συναφή αδικήματα.

[ads2]k

Διαβάστε περισσότερα